My personal blog

torsdag 12 juli 2018

Musik Amy Lee: Att få delta i fler svenska-tv-produktioner för målgruppen: barn hoppas jag på.

Amy Lee: Få saker i min karriär har läkt mig som människa, mer än som att få #göra-television, #film, #musik och #tv-show för #målgruppen-barn. Möjligtvis att få delta i #Eurovisionschlagerfestivalen - men alltid under #artistnamn. Få saker har gjort mig så illa som när jag insåg hur sanslöst illa barn behandlas, råkar ut, utsätts och utlämnas i den värld vi lever.
Ingen berättade lika tydligt för mig, som syn-intrycken när jag såg och upplevde det med egna ögon Utomlands, och i Sverige - hur hemska människor kan vara. Man förändras som människa skulle jag säga, speciellt när man mer ingående förstått och fått inse hur grym världen är, och hur dåligt den sk. sociala och #samhälleliga-tryggheten fungerar. Hur #korrumperad den sektorn är, redan på ganska nära håll.
"Dream to much" med #Amy-Lee #MP3-Download
#Disney-samlingsskiva innehåller låten "Halfway down the stair" med #Amy-Lee
Jag blir stolt och oerhört glad när jag märker att barn gillar min #musik, #filmer jag är med i samt #tv-program. Även på "http://Monsterwebb.blogspot.com" finns lite av de #produktionerna jag deltagit i. Att bli tillfrågad om jag ville delta i #barnprogram och därefter märka den #lugnande-effekten, och den #glädjande-effekten. Jag hoppas i framtiden på att få delta i fler #tv-produktioner "riktade mot målgruppen barn". Gärna på "Svenska".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar